A Bridgerton család zenéi garantált dallamtapadást okoznak

AFP -
Netflix zene A Bridgerton család
Te felismered melyik számok átdolgozásai a következő dalok? Íme, a Bridgerton család legfülbemászóbb átdolgozásai.

A Bridgerton család sorozat rajongói tűkön ülnek, hiszen már csak néhány nap és érkeznek a harmadik évad legújabb részei. A világsikerű Netflix sorozat esetében nem lehet elmenni szó nélkül a zenék mellett sem, amelyek számos emlékezetes jelenet, vagy éppen a sorozat fő gerincét adó bálok alatt csendültek fel. A sorozatban számos instrumentális, áthangszerelt világsláger is hallható, cikkünkben ezek közül szemezgettünk.

A Bridgerton család
A Bridgerton család: fordulatos bálok, szívbemarkoló zenék 
Forrás: ZUMAPRESS.com/Northfoto

A Bridgerton család főcímdala, amit minden rajongó kívülről ismer

A Bridgerton család főcímdala olyannyira a rajongók kedvencévé vált, hogy a Youtube-on található olyan videós verzió, amelyben végtelenítve, közel egy órán keresztül csak az szól.

A főcímdalon kívül, a következő dalokról - akárhol is halljuk majd őket - egész biztosan mindenkinek a sorozat ugrik majd be. 

Madonna: Material girl

Nem lehet véletlen, hogy milliós megtekintés felett van a Youtube-on Madonna: Material girl című számának bridgertonos verziója. Ezt a dalt hallgatva legszívesebben mi is táncra perdülnénk.

Billie Eilish: Bad Guy

Bizony, Billie Eilish egyik legnagyobb slágere, a Bad Guy is felcsendül a Bridgerton családban. Ki gondolta volna, hogy ez a szám egyszer egy kosztümös sorozatban is hallható majd? Megállapíthatjuk, hogy az áthangszerelt verzió legalább olyan remekül sikerült, mint az eredeti.

 

Sia: Cheap Thrills

Néhány rajongói vélemény szerint ezek a klasszikus átdolgozások jobban is sikerültek, mint az eredeti verziók. Mi imádjuk őket és alig várjuk, hogy a harmadik évad új epizódjaiban, milyen zenék csendülnek majd fel.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.